Navigation Menu
Zion
21 augustus2014
donderdag 14 augustus

Het is al een hele tijd geleden dat we iets op het blog hebben kunnen plaatsen; soms geen wifi en dan hadden we gewoon de tijd er niet voor. Dus voor de laatste dagen van onze vakantie door de VS maar een paar kortere stukjes.

Deze donderdag rijden we van Bryce naar Zion; het is het kortste stuk wat we gereden hebben, op de dagen dat we zouden rijden. Voor we het weten rijden we Zion in. Hier moeten we door twee tunnels waarvan de tweede te laag is voor onze camper. Als we echt in het midden rijden, kan het net. We kopen een “stop-alle-verkeer-wij komen-erdoor-pass” voor $15, en kruipen 1,8 km door de berg; weer een ervaring rijker!

Voor we naar de camping gaan rijden we eerst Zion aan de andere kant weer uit om boodschappen te doen, daarna weer terug erin en dan lekker naar de camping! Even verdwijnen in een boek. Als we aan komen rijden staat er een hertje op onze plaats, gauw een foto! Maar dit kunnen we rustig doen, want het beestje blijft rustig staan!

 

vrijdag 15 augustus

Vandaag een tocht door ZIon met de shuttle-bus. Dit is de enige manier, ideaal! Je lekker laten rijden en naar buiten kijken.

We starten achteraan in het park en lopen hier een stuk door de steeds smaller wordende kloof. Daarna naar de Weeping-rock! Prachtig! Coen en ik lopen dan nog een uur lang door over een trail naar een pool. Ook hier weer een uitgeholde rots.

’s Avonds lekker rustig aan doen, morgen op tijd naar THE GRAND CANYON!

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen