Navigation Menu
Salt Lake City
8 augustus2014

Om 6 uur word ik door Victor wakker gemaakt! Echt waar! Zullen we de kinderen nu het bed uit halen en dan vertrekken stelt hij voor…. Zzzz…. Hè?! Waarom? Nou dan kunnen we kiezen voor de langere weg en toch nog langs het Yellow Stone Lake rijden. OK! Uit bed en om 7.15 uur rijden we weg.

Yellow Stone Lake met de zonsopkomst is erg mooi. Dan rijden we weer door Grand Teton: zijn nu de bergtoppen wel te zien? Nee! De hele bergen zijn niet te zien! Jammer! Toch levert deze omweg ons wel het een en ander op aan dieren: 2 coyotes, 3 witte pelikanen, een aantal herten, een beer (nog eentje en nog dichterbij!), een vos/linx/mountain lion of zoiets (het sloop door het hoge gras een eindje van de weg!)

En het leverde heel veel mooie ven verschillende landschappen op! Zo bijzonder hoe groot die gebieden zijn, we blijven ons verbazen!

Gisteren in de avond naar Salt Lake City geweest. Een hele schone mooie en lichte stad. We zijn begonnen op Temple Square, het bolwerk van de Mormonen en geëindigd bij de winkels en de Cheese Cake Factory. Er was geen plaats dus hebben we verrukkelijke stukken cheese cake mee naar de camper genomen. Mmmmm!

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen