Navigation Menu
Sacramento
2 augustus2014
Wifi bereik is beperkt en vaak niet beschikbaar; foto’s volgen wellicht later…

Het is koud vandaag! Vannacht met een extra dekentje geslapen en vanmorgen met lange broek en jas aan vertrokken. Omdat de rit naar Sacramento niet zo lang is, lekker rustig opgestart.

Via de nieuwe brug de stad uitgereden; we zien dat de oude brug ook al wordt afgebroken. We rijden vijf banen de stad uit; tegemoetkomend verkeer rijdt een verdieping hoger.

Het is de hele weg erg druk, we doen er dus best weer lang over. Maar genieten geblazen; een echte road trip!

Voor we deze reis gingen maken heeft Erna een derde e-reader gekocht zodat iedereen (Madelief leest graag op haar tablet) kan lezen zonder stapels boeken mee te slepen. Maar mijn Sony is overleden. Bij Barnes & Nobles kopen we een Nook. Een eigen e-reader die, naar later blijkt, echt op de US-markt is gericht. Alleen Amerikaanse tijdzones in te stellen. Maakt voor het lezen verder niet uit; heerlijk dingetje!

Door de drukte pas eind van de middag in Sacramento en man , wat is het heet. Met 15 graden vertrokken, hier is het 45 graden. Erna wordt er niet goed van. We relaxen dus in de airco-gekoelde camper en Coen verkoelt in het zwembad. Begin van de avond is iedereen weer aanspreekbaar en steken we de BBQ aan. We zijn niet naar the Old Town gegaan da’s jammer maar helaas.

Nu proberen we een inhaalslag te maken wat blogs betreft, maar de wifi wil niet echt meewerken. De foto’s zijn uitgezocht en de teksten geschreven, maar uploaden wil niet echt lukken. Misschien morgen…

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen