Navigation Menu
Lake Isabella
27 juli2014

Lekker op tijd op om richting Lake Isabella te vertrekken. Eenmaal op weg even koffie zien te scoren [stop 1]. Dan moet er al snel worden geplast [stop 2]. Dat is mooi te combineren met Erna een eindje te laten rijden. Wel zo handig dat ze, als het een keer echt moet, al eens gedaan heeft. Met flinke portie tegenzin neemt ze plaats achter het stuur en ik zit er als een rijinstructeur naast. Ze is geslaagd!

De volgende exit ruilen we weer terug [stop 3] en maken we gebruik van de Starbucks. Nu moeten we toch zien dat we wat miles gaan maken, anders schiet het niet op. En het is toch een behoorlijke afstand vandaag. Rond de middag gaan we tanken [stop 4], althans, dat proberen we. De eerste pomp maken we kapot en de tweede ook. Blijkt dat we binnen moeten afrekenen en dan kunnen tanken. De pompen doen het dan ook weer…
We lunchen bij Carls jr; OMG wat is dat lekker. We nemen een combo (wat ze bij ons een menu noemen) en in plaats van frietjes een “Ranch style fries” wat nog het beste te omschrijven is als… kapsalon. Moet echt een beetje opletten, kom anders tonnetjerond terug.

Rijden, rijden, rijden. Diverse woestijnlandschappen en geaccidenteerd terrein. De camper joelt er soms over als we en berg op gaan.

Over de bergkam heen is het opeens veel groener.

We worden hartelijk ontvangen op KOA Lake Isabella. Leuk, klein campinkje waar Coen nog aan waterspelletjes meedoet. We bakken ’s avonds pannenkoeken in de┬ácentrale buitenkeuken en genieten ervan dat het weer veel aangenamer is.

En eindelijk goede wifi: drie berichten tegelijk gepost…

 

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen