Navigation Menu
Grand Teton
8 augustus2014

Het is al weer een hele tijd geleden dat jullie iets gelezen hebben van ons op het blog. Dit komt omdat we in Grand Teton en Yellowstone waren. Hier is geen bereik met de telefoon en ook geen wifi. Maar gister

en zijn we aan gekomen in Salt Lake City en nu hebben we weer contact met de buitenwereld.

Afgelopen maandag zijn we vanaf Twin Falls gereden naar het Noorden van Grand Teton. We rijden eerst door een gebied wat helemaal gericht is op de landbouw: veel aardappelen en graan, af en toe wat mais en hooigras. De meeste velden worden geïrrigeerd. Hiervoor hebben ze hele grote installaties die over het land draaien. Dan gaan we de bergen in. Op de kaart hebben we al gezien dat daar een plaatsje ligt dat Victor heet. We rijden er door heen en kopen in Victor Gateway wat lekkers!

Dan gaan we rijden door Grand Teton. Grand Teton wordt zo genoemd door de drie hoge met gletsjers bedekte bergtoppen. Helaas kunnen we de bergtoppen niet zien. Ze zitten in de wolken. Victor rijdt een zijweggetje in om de bergen te fotograferen. Wat blijkt: loopt daar in de verte een BISON! Die gaat op de foto! We rijden weer verder en zien dan nog een Bison lopen. Wauw!

In Colter Bay stoppen we om naar het Visitors center te gaan. Hier is een tentoonstelling van indianen. Helaas is er geen Indiaan aanwezig om te laten zien hoe de spulletjes gemaakt worden. Hier zien we wel een eekhoorn en een chipmunk (?).

Dan op naar onze camping, we staan in het bos en het begint te regenen. We vinden het ideaal om in de camper te zitten!

 

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen