Navigation Menu
The long haul
3 augustus2014

Vandaag hebben we de langste rit voor de boeg: we rijden van Sacramento naar Elko, 420 miles (676 km). Dit duurt een hele dag.

Voor vertrek uit Sacramento vullen we de gastank bij; er hoeft maar anderhalve gallon in (tankcapaciteit 12 gallon). Onderweg tanken we de benzinetank vol voor 200 dollar! Onze RV moet hard werken , loeit erover met z’n tien cilinders up hill. En dat kost brandstof. Maar een machtig apparaat; op wegen naar Elko voel je je King of the road. Totdat er weer zo’n giga vrachtwagencombi rijdt.

Zoals gezegd een lange etappe vandaag. We hebben Tomtom op de iPad draaien (werkt fantastisch Nigel) en die meldt: neem over 255 mile de afslag. Dat is dus 400 km rechtuit.

Het fotograferen: Ik (Erna) heb al heel veel foto’s gemaakt. Tussen de 1500 en de 2000. Dat wordt straks een heel werk om het uit te zoeken. Gisteren zijn bijna alle foto’s vanuit de auto gemaakt. We hebben heel veel verschillende landschappen gezien. Ik heb de foto’s er op uit gezocht. Onderweg rijden we steeds langs het spoor. We zien verschillende treinen. Deze zijn steeds zeer lang, hebben vaak een dubbele container op de wagon staan en hebben 3 locomotieven. Bij de camping komen de treinen ook langs, de trein heeft dan 131 wagons….

Het was een lange dag, we hebben veel van Amerika gezien en verheugen ons op de rest.

Ook de foto’s van voorgaande dagen zijn geplaatst!

Lees meer»
Kies datum Kies plaats Kies beoordeling

Bezochte plaatsen